Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić i podsmażyć na oleju, dodać cebulę i kiełbasę pokrojoną w kostkę. Podlać wodą by się nam nie przypaliło. Następnie paprykę pokrojoną w paski i cukinię w kostkę. Gdy papryka będzie miękka dodać pomidory i doprawić. Na koniec dodać koncentrat pomidorowy i jeszcze chwilę pogotować.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Lubię leczo
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubię leczo tylko robię bez pieczarek...muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Ja też zawsze robiłam bez pieczarek, a tym razem chcąc je urozmaicić dodałam i wyszło super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    O! jak nie zapomnę to zrobię na tygodniu;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !