Sposób przygotowania

Schab pokroić w plastry. Rozbić tłuczkiem, posypać solą, pieprzem i odstawić na parę minut.
Żółtko wymieszać z masłem, chrzanem i posiekanymi orzechami.
Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przygotowaną masą posmarować kotlety, ciasno zwinąć, spiąć wykałaczkami. Obtoczyć w jaju i bułce i usmażyć.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    bardzo miła propozycja, muszę spróbować.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    niezłe danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    wyśmienity
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !