Sposób przygotowania

Rybę oczyszczamy i gotujemy 30min w osolonej wodzie.Wkładamy całą cebulę i pieprz.Posiekaną kapustę wkładamy do osobnego garnka ,dodajemy cukier i listek laurowy ,zalewamy wodą i gotujemy,aż zmięknie.Cebulę kroimy w kostkę i rumienimy na łyżce masła.Rybę kroimy na małe kawałki.W naczyniu żaroodpornym rozkładamy połowę odciśnietej z wywaru kapusty ,zrumienioną cebulę ,kawałki ryby i ponownie kapustę.Pozostałe masło roztapiamy w rondelku ,dodajemy bułkę ,chwile smażymy i polewamy kapustę .Zapiekamy 20min w temp 175C.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !