Składniki:
wątróbka cielęca | 0.5 kg |
mleko | 1 l |
pieczarki | 20 dag |
wino czerwone wytrawne | 250 ml |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
tymianek | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia | 1 szkl |
wątróbka cielęca | 0.5 kg |
mleko | 1 l |
pieczarki | 20 dag |
wino czerwone wytrawne | 250 ml |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
tymianek | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia | 1 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: