Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuściana surówka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 1/2 kg
kapusta czerwona 1/2 kg
natka pietruszki 1/2 kg
szczypiorek 1/2 kg
sok z cytryny 3 łyżki
cukier
sól
rodzynki 1 garść
oliwa 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuściana surówka

Kapusty szatkujemy, solimy i odciskamy z nadmiaru soku. Skrapiamy sokiem z cytryny. Dodajemy posiekane zioła, rodzynki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak