Sposób przygotowania

Sos francuski Prymat wymieszać z oliwą, dodać musztardę, sherry, sok z cytryny oraz natkę pietruszki Prymat. Całość doprawić solą i pieprzem. Szparagi przekroić wzdłuż na pół, dodać odsączony groszek, pokrojonego w paski łososia, cząstki pomidorków oraz cebulę. Wszystko połączyć z wystudzonym makaronem penne. Tak przygotowaną sałatkę polać przygotowanym wcześniej sosem, udekorować świeżą natką pietruszki. Do sałatki można również dodać mały pęczek rukoli.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    super taka kolorowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    przepysznie wygląda,na pewno się skuszę na taką sałatkę:)szkoda że przez komputer nie czujemy zapachów tych pyszności:)
  • 0
    14205986_1090805051002570_2883859150053929437_o
    Opublikowano

    trufelek

    Pyszna, kolorowa sałatka! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !