Sposób przygotowania

W garnuszku przygotować sos (wg przepisu na opakowaniu). Mięso opłukać.Oczyścić ze zbędnych błon i pokroić w plastry. Cebulę posiekać drobno, czosnek ubrać i przekroić ząbki na pól (ewentualnie na 3 części). Mięso natrzeć majerankiem i odstawić na pół h, przełożyć na rozgrzany olej, popieprzyć świeżo zmielonym pieprzem i posolić (z obu stron). Dorzucić ząbki czosnku i cebulę. Całość podsmażyć chwilę na małym ogniu. Zalać sosem i dusić pod pokrywką kilka miin.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetyczne mięsko:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Lubię takie mięsko.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !