Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos tatarski z marynowanych pieczarek

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

1 szklanka majonezu
1 szklanka kwaśnej śmietany 18 %
1 szklanka pokrojonych w drobną kostkę korniszonów
1 szklanka drobno pokrojonych marynowanych pieczarek
4 łyżeczki musztardy
4 łyżeczki cukru
1 łyżeczka soli
1 łyżeczka pieprzu mielonego

Przepis i sposób przygotowania na: Sos tatarski z marynowanych pieczarek

Wszystkie składniki wymieszać ze sobą . Doprawić do smaku . Zostawić na kilka godzin by się ,, przegryzły „. Zachowuje świeżość w lodówce ok. tygodnia .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak