Sposób przygotowania

Bułkę paryską pokroić na kromki, każdą kromkę skropić oliwą i podpiec przez 5 min w piekarniku nagrzanym do temperatury 180°. Na ciepłych kawałeczkach bułki ułożyć plastry mozzarelli i pomidory pokrojone w grube plastry. Przed podaniem jeszcze raz skropić lekko oliwą i posyp posiekanymi liśćmi bazylii.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    aparat sie popsuł, zdjęcia będą potem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra przekąska...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !