Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grzanki z masłem koperkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułka paryska 1 szt
masło 3 łyżki
koperek 1 łyżka
sol, papryka do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: grzanki z masłem koperkowym

Bułkę paryską pokroić w niezbyt grube kromki. Masło wymieszać z koperkiem, solą i słodką papryką. Tak przygotowanym masłem smarować każdą kromkę i opiekać na patelni grillowej z każdej strony.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak