Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułki na ciepło z jajkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kajzerki 2 szt.
salami 4 plastry
jajko 2 szt.
koperek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Bułki na ciepło z jajkiem

Z bułek wydrążamy środki. W każdy wkładamy po dwa plasterki salami. Wbijamy po jajku. Doprawiamy solą, pieprzem i posypujemy koperkiem. Zapiekamy kilka minut aż jajko się zetnie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 19.09.2011 16:27
Prosto i smacznie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak