Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie, następnie na sitku odcedzić i polać zimną wodą.

Strączki czuszki dokładnie umyć, usunąć gniazda i drobniutko posiekać. Ząbki czosnku obrać, najlepiej przekroić na pół (wybrać zielony pędzik z środka - jeśli jest). Następnie połówki ząbków czosnku posiekać.

Na patelni rozgrzać oliwę, później podsmażyć na niej czosnek, następnie dodać do niego czuszki, wymieszać i chwilę smażyć razem. Całość można posolić do smaku. Następnie tak przygotowaną zasmażkę wymieszać z wcześniej przygotowanym makaronem spaghetti.

Całość można posypać drobniutko posiekaną natką pietruszki.

Smacznego ;)

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !