Sposób przygotowania

Wszystkie składniki zagnieśc uformowac z masy podłużny bochenek .Masło kokosowe podgrzewac na wolnym ogniu w małym garnuszku w kąpieli wodnej stale mieszając,aż powstanie jednolita masa,posmarowac nia bochenek ,włożyc do lodówki do zastygnięcia zawinięty w celafon,przechowywac w chłodnym miejscu i udekorowac ziarnami sezamu lub ozdobami z marcepana.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ale słodkości,marcepan to ja lubię:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajnie wykombinowane, ciekawa jestem jak wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    senninha

    masa marcepanowa... uwielbiam ją! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    co za pyszności:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Co za pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z marcepanem to musi być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !