Sposób przygotowania

Makaron ugotować al dente. Szpinak rozmrozić, dodać śmietankę i przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić do smaku. Do szpinaku dodać makaron, wymieszać i podawać posypane parmezanem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    mniam mniam...palce lizać....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    bardzo bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    miód na moje podniebienie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    moze takie zastawianie by mi posmakowało
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    ciekawe....
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !