Sposób przygotowania

Przecier z głogu wymieszać ze śmietaną i winem. Podawać do ryb oraz mięs z grilla.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    nigdy nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajny:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jeszcze nie słyszałam o takim sosie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajny, ciekawe;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    na pewno pyszny:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    dla mnie super nowość
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dla mnie też
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !