Sposób przygotowania

na patelnie rozpuszczamy masło, a następnie wsypujemy bułke i lekko podsmażamy. Kalafior dzielimy na mniejsze kawałki i gotujemy do miekkosci w osolonej wodzie, po ugotowaniu odcedzamy i gorący wkładamy do bułki - dokladnie mieszamy, podajemy do obiadu

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    bardzo lubię kalafior...pychota:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    ja robię troche inaczej sypie bułkę polewam roztopionym masłem i zowu sypie bułką i polewam masełkiem... muszę spróbowac w takiej wersji...
  • 0
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    moje smaki na talerzu...
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    też tak jadam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !