Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z wędzonką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzonka 20 dag
jajko 7 sztuk
olej 1 łyżka
Sól czosnkowa jodowana Prymat
Pieprz ziołowy mielony Prymat
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z wędzonką

Wędzonkę pokroić w kostkę i usmażyć na łyżce oleju.Cebulę drobno pokroić w kosteczkę. Dodać do wędzonki. Następnie dodać jajka, mieszamy, smażymy do ścięcia się jajek. Doprawić do smaku solą czosnkową i pieprzem ziołowym.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 28.09.2012 13:45
obfite i smaczne śniadanie
bami 22.06.2012 18:57
Taką jajecznicę lubię :)
Agnik 21.09.2011 09:53
lubię to

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak