Sposób przygotowania

Łyżkę masła, dodając po łyżce serka homogenizowanego utrzeć na pianę. Czosnek zmiażdżyć i dodać do serowo-maślanej masy. Całość posolić. Następnie dodać posiekaną rzeżuchę i koperek. Dokładnie wymieszać.

Małe ptysie przekroić na równe połówki w poziomie i środek nadziewać przygotowaną masą. Każdy gotowy ptyś powinien zostać udekorowany świeżym liściem bazylii.

Smacznego ;)

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    bardzo fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    anoosia

    o jaki ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Z taką masą jeszcze nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    piter

    rewelacja - bardzo mi się podoba
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !