Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz pieczarkowo - kukurydziany do naleśników

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kukurydza pół puszki
wędlina 15dag
pieczarki 15dag
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz pieczarkowo - kukurydziany do naleśników

Pieczarki obrać, opłukać i pokroić. Kukurydzę osączyć z zalewy. Wędlinę również pokroić. Na rozgrzane masło przełożyć pieczarki. Trzymać na małym ogniu. Gdy wchłoną całe masło, posypać przyprawą uniwersalną. Dorzucić wędlinę w kostkach i kukurydzę. Zamieszać a całość poddusić. Na koniec doprawić cayenne.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mateusz/matikor 29.06.2011 19:15
blee
halina17 29.06.2011 19:13
smaczny farsz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak