Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz pieczarkowy do naleśników

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki ok 15dag
polędwica wieprzowa ok 10-15dag
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz pieczarkowy do naleśników

Pieczarki obrać, opłukać i pokroić. Wędlinę również pokroić. Na rozgrzane masło przełożyć pieczarki. Trzymać na małym ogniu. Gdy wchłoną całe masło, posypać przyprawą uniwersalną. Dorzucić wędlinę w kostkach i całość poddusić. Na koniec doprawić cayenne.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 04.06.2012 09:04
dobry
polly66 29.06.2011 18:54
+ vegeta.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak