Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

parówki w cieśce francuskim

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

parówki 6 szt
ser żółty 6 plasterków
ciasto francuskie 1 opakowanie
przecier pomidorowy

Przepis i sposób przygotowania na: parówki w cieśce francuskim

ciasto francuskie dzielimy na 6 części każdą smarujemy przecierem pomidorowym. parówki zawijamy w plasterki sera a następnie w ciasto. wkłaamy do piekarnika na 15 minut w tem. 150 stopni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 29.06.2011 19:15
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak