Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa cebulowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 3 szt.
bulion 2 l
bagietka
czosnek
ser żółty

Przepis i sposób przygotowania na: zupa cebulowa

Obierz cebulę i pokrój w cienkie plastry. Następnie dodaj bulion, doprowadź do wrzenia i gotuj przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę i duś przez godzinę. Przypraw solą i pieprzem do smaku.Pokrój bagietkę w kostkę, zmieszaj z czosnkiem, aby nadać grzankom aromat. Posyp tartym serem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak