Sposób przygotowania

Pod przeciętą skórę kurczaka włożyć odrobinę posiekanej bazylii. Pozostałą bazylię zmiksować z oliwą, czosnkiem, sokiem z cytryny i pieprzem. Marynatą posmarować kurczaka i zapiekać w piekarniku od czasu do czasu smarując marynatą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Właśnie takiego przepisu szukałam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczny ten kurczak:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o z takim dodatkiem jeszcze kurczaczka nie robiłam !!
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    bardzo kuszące
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny kurczaczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    mniam...ale pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    próbowałam,bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !