Sposób przygotowania

Najpierw rozbijamy mięsko(ja lubię jak najcieńsze kotlety). Następnie doprawiamy solą i pieprzem rozbite mięsko. Rozbijamy jajko na jednym talerzu, na drugim sypiemy bułkę tartą. Panierujemy rozbite mięsko. Najpierw obtaczamy w bułce, potem jajku i znowu w bułce. Tak przygotowane kotleciki smażymy na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszne, tradycyjnie przyrządzone kotleciki:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwiielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    nie ma chyba takiego kto by ich nie lubił ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i na ciepło i na zimno są pyszne...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    najlepsze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    klasyka najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    ROBIE TAKIE SAME
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    ROBIE TAKIE SAME
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    jutro na obiadek planuję zrobić.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    kiedys takie jadalismy teraz rodzinka woli z kurczaka
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    tradycyjne najlepsze
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię kotlety schabowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !