Sposób przygotowania

Na oliwie podsmażyć cebulę, pokrojone w plastry ząbki czosnku, pieczarki, paprykę i oliwki, dodać wino i pomidory. Całość dusić kilka minut, doprawić do smaku. Jest to idealny sos do makaronów.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Zbliża się sezon na świeżą paprykę. Ciekawa jestem czy tak przyrządzony sos można pasteryzować i przechowywać przez dłuższy okres czasu...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    wyśmienity sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !