Sposób przygotowania

orzechy zalać sokiem z sytryny i likierem. ostawić na 15 min. W tym czasie obrać brzoskwienie ze skórki, usunąć pestki i miąższ zmiksować na gładką masę. Dodać orzechy i ponownie zmiksować. Na koniec dodać sukier i starannie wymieszać. Przed podaniem schlodzić. Podawać do owoców świeżych, grillowanych, do ciast i lodów.

Komentarze

  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b><font color="purple">
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="purple"><b>Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="purple">

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !