Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip musztardowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gęsta śmietana 250 ml
ostra musztarda 3 łyżki
koperek 1 łyżka
sól
pieprz
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Dip musztardowy

jajko obrać i drobno posiekać. Smietanę wymieszać z koperkiem i musztardą. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i szczyptą cukru. Dodać jajko i delikatnie wymieszać.Smak dipu zależy w dużym stopniu od smaku musztardy - pikantnej lub łagodnej. Podawać do mięs, drobiu, warzyw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak