Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip grillowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana 4 łyżki
majonez 2 łyżki
ząbki czosnku 2
ogórek 1
koperek posiekany 2 łyżki
pasta pomidorowa 1 łyzka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Dip grillowy

Ogórek opłukać, obrać i zetrzeć na drobnej tarce, odlać sok. Majonez połączyć ze smietaną, dodać ogórek, czosnek, koperek, pastę pomidorową i dokładnie wymieszać. Doprawić solą i świeżo mielonym pieprzem. Przed podaniem schłodzić.Podawać do tłustego mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak