Sposób przygotowania

Korzonki pieczarek drobno posiekać. Następnie podsmażyć je na oliwie i wlać przecier. Doprawić ziołami według upodobania. Dusić ok. 10 minut. cebulę pokroić w drobną kosteczkę. Wymieszać z tartym serem i mięsem mielonym. Doprawić do smaku dodając bazylię i inne zioła. Powstałą masą nadziać kapelusze pieczarek. Sos z patelni wlać do naczynia żaroodpornego a następnie ułożyć pieczarki. Posypać serem żółtym. Piec ok. 40 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    jeszcze nie robilam takich...ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł na pieczarki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !