Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip czosnkowo-ogórkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koperek 1/2 pęczka
ząbki czosnku 6
oliwa 2 łyżki
ocet winny 1 łyżka
sól
pieprz
serek homogenizowany 50 (naturalny)

Przepis i sposób przygotowania na: Dip czosnkowo-ogórkowy

Ogórek umyć, obrać, zetrzeć na tarce. Koperek umyć, osączyć i drobno posiekać. Czosnek obrać i zmiażdżyć. Połoączyć przygotowane składniki, dodać do serka, wlać oliwę i ocet, doprawić do smaku i starannie. odstawić na 1 godz. w chłodne miejsce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak