Sposób przygotowania

Jajka rozbić na gorący tłuszcz, posypać pokrojonym szczypiorkiem, położyć kawałki boczku i smażyć na niewielkim ogniu. Jajek nie obracamy, smażymy aż dół będzie chrupiący, a białka ścięte. Jemy z pieczywem posmarowanym masłem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smaczne lubię takie jajko chrupiące
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Lubie jajka z chrupiącą skorupką!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !