Sposób przygotowania

Biszkopty przekroić na 3 części nasączyć sokiem z cytryną i wodą i posmarować kremem budyniowym.można dodać pokrojone truskawki.Na wierzch położyć masę cukrową i ozdoby.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    śliczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    swietnie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    super torcik!
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Super dekoracja ,tort zapewne też smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Wspaniały. Twoja fantazja nie zna granic.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    swietny
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjny! Jestem pod wrażeniem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !