Składniki:
Pęczek rzodkiewek | |
pestki słonecznika | 40 g |
ząbki czosnku | 2 szt. |
cebula | |
pół pęczka koperku | |
jogurt | 150 g |
serek homogenizowany | 100 g |
sokz cytryny | |
sól | |
pieprz | |
oliwa | 2 łyżki |
cytryna |
Pęczek rzodkiewek | |
pestki słonecznika | 40 g |
ząbki czosnku | 2 szt. |
cebula | |
pół pęczka koperku | |
jogurt | 150 g |
serek homogenizowany | 100 g |
sokz cytryny | |
sól | |
pieprz | |
oliwa | 2 łyżki |
cytryna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: