Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

karczek w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

karczek 5 plastrów
Marynata w płynie pikantna Prymat 1/3 opakowania
jajko 1 szt.
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: karczek w panierce

1. Karczek umyć. Zanurzyć w marynacie. Wstawić do lodówki na 3 godziny. Rozbić tłuczkiem. Panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 29.06.2011 08:19
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak