Sposób przygotowania

1. Spód: białka i cukier puder ubij na sztywno, wsyp orzechy, wymieszaj. Wlej do tortownicy o śr. 30 cm. Piecz 20 min. w temp. 175 stopni.
2. Masa: żółtka i cukier puder utrzyj. Banany obierz, pokrój w kostkę. Śmietanę ubij, dodaj banany, jogurtty i utartezółtka, połącz. Masę wylej na ciasto, zamroź.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Czy taka masa nie jest potem za twarda? Odnoszę wrażenie, że po zamrożeniu może być z tego ciasta kamień.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    super
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    mmm brzmi super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !