Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolkowy misz - masz

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 40 dag
pieczarki 15 dag
fasolka 30 dag
cebula 1 szt.
seler naciowy 3 łodygi
czosnek 3 ząbki
olej 4 łyżki
bulion 1 szkl.
śmietana 1/2 szkl.
sól
pieprz
papryka 2 strąki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolkowy misz - masz

1. Fasolkę ugotuj. Filet oczyść, pokrój w kostkę, podsmaż, wlej bulion, duś 20 min. Przypraw solą i pieprzem, polej śmietaną.
2. Fasolkę nakładaj razem z sosem mięsno-warzywnym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 09.12.2013 08:25
pyszny ten misz - masz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak