Sposób przygotowania

Z podanych składników na ciasto zagnieść elastyczne ciasto. Odrywać małe porcje i rozwałkować na cienkie placki.Smażyć na mocno rozgrzanej patelni z odrobiną oliwy po 5-7 minut aż zrobią się brązowe bąbelki. Placki układać na talerzu jeden na drugim.
Mięso pokroić na małe kawałki i posypać solą,pieprzem i przyprawą do wieprzowiny. Usmażyć na rumiano .Papryki umyć i pokroić w wąskie paski.Na patelnię kładziemy jeden placek , kładziemy kawałki mięsa i papryki.Posypujemy startym serem i przykrywamy drugim plackiem.Jak ser zacznie się topić ,to przekładamy na drugą stronę . Podgrzewamy jeszcze 2-3 minutki i przekładamy na talerz. Placek pokroić na kawałki . Najlepiej smakują z pikantnym sosem .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Rewelacja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    dobre
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale bym takie zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kuchenka

    pyszne jedzonko
  • 0
    th-2
    Opublikowano

    atort111

    smakowicie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !