Sposób przygotowania

Na skrzydełkach i korpusie gotujemy rosół. Skrzydełka nie powinny za bardzo się ugotować. Mają być lekko twarde. Obsmażamy. Układamy w naczyniu. Dodajemy pokrojoną marchewkę z rosołu. Wodę rozrabiamy z koncentratem pomidorowym, dodajemy drobno posiekany czosnek, odrobinę chili, sól i pieprz. Mieszamy. Sos wlewamy na patelnię po smażeniu skrzydełek i doprowadzamy do zagotowania się. Sosem zalewamy skrzydełka. Pieczemy około 10 minut.

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Do wypróbowania!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !