Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy, obieramy i suszymy- odcinamy trzonki blisko kapelusza.
Z wierzchu posypujemy Kucharkiem, a z dołu smarujemy oliwą każdy kapelusz.
Na 2 łyżkach oliwy podsmażamy zmiażdżony czosnek, pokrojone papryki i salami- przyprawiamy.
Ściągamy z ognia- dodajemy pokrojony w paseczki lub w kosteczkę ser- mieszamy.
Nakładamy na kapelusze i grillujemy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Kuszące
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super; jak pięknie podane:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    jak tu ładnie jak estetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie się prezentuje;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    wyglądają cudnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Wyglądają super i tak samo muszą smakować.
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    super wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    eleganckie te kapelusiki ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajne :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!! :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !