Sposób przygotowania

Ugotowane jajka pokroić wzdłuż na 6 części. Kapustę pekińską poszatkować, ogórka umyć i pokroić ze skórką w kostkę. Dodać świeżą rzeżuchę i pokrojoną w kostkę fetę. Dodać majonez ( ilość zależy od upodobań ), przyprawić pieprzem i ewentualnie dosolić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo lubię jajeczne sałatki, ta ma jeszcze inne pyszne składniki :-)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    moje chłopaki bardzo ją lubią
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam, mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Monika79

    musi być smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    bardzo apetyczna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !