Sposób przygotowania

Przygotować sos czosnkowy :1 majonez 400g 1 śmietana 12% 4-5 ząbków czosnku rozgnieść praską wsypać małą łyżeczkę zielonej Vegety i wszystko razem wymieszać i odstawić do lodówki, szpinak rozmrozić na sitku, rozmrożony przełożyć do głębokiej patelni i powoli odparować, dodać 2 ząbki czosnku, łyżeczkę Vegety i powoli parować aż wyparuje nadmiar wody, rozłożyć naleśnik nałożyć 2 łyżki szpinaku a na wierzch starty na grubych oczkach żółty ser, zawinąć i położyć na suchej patelni podgrzewać z obu stron aż lekko się przypiecze, przełożyć na talerz i polać sosem czosnkowym.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !