Sposób przygotowania

Bułkę namaczamy w mleku, odciskamy i dodajemy do mięsa.
Cebulkę kroimy na drobna kostkę i szklimy, dodajemy do mięsa.
Mięso przyprawiamy, dodajemy jajko i wyrabiamy na gładka masę. Formujemy kotleciki i smażymy na złoto.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    najważniejsze dla smaku kotletów jest...odpowiednie mięso, a coraz trudniej kupić dobre:(
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    proste i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    my tez bardzo lubimy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Uwielbiam takie najprostsze dania :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !