Sposób przygotowania

50 dkg białej kapusty
2 pory
20 dkg pomidorów
1 cebula
2 łyzki oleju
1 łyżka kminku
1 szklanka rosołu
sól pieprz
4 kromki pieczywa
10 dkg ementalera

Sposób przyrządzenia
Warzywa umyć. Kapustę poszatkować, pory pokroićw krążki, pomidory na małe kawałeczki, cebulę posiekać. W rondlu rozgrzać olejsmażyć cebulę kapustę i pory5 minut na małym ogniu.. Dodać pomidory wsypać kminek, podlać rosołem gotować 10 minut. Przyprawić solą i pieprzem. Chlebek pokroić w kostkę, ser drobno zetrzeć. Do żaroodpornej formy przełożyć jarzyny, posypać chlebkiemi startym serem. Zapiekać 15 minut w 200*C. Podawać cieple .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pycha :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    musi być super z ketchupem:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne danie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !