Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polewa do tortu czekoladowo- migdałowego

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kakao 3 łyżki
cukier puder 0,5 szklanki
margaryna Kasia 12,5 dag
likier wiśniowy 2 łyżki
śmietanka 2 łyżki
mąka ziemniaczana 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: polewa do tortu czekoladowo- migdałowego

Wszystkie składniki polewy włozyć do rondelka, wymieszać i na bardzo małym ogniu doprawić do wrzenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak