Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo i przeciąć wzdłuż na połówki. Oliwę zagrzać, dodać mąkę - kopiatą łyżkę i szybko mieszać.przysmażyć zasmażkę na złoto, dodać pokrojony drobno koperek, zalać wodą i dusić chwilę. Doprawić do smaku, pod koniec dodać śmietanę. Woda regulujemy gęstość sosu. Jajka włożyć do sosu, chwilę razem poddusić i podawać.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    proste, smaczne, letnie danie - jestem za
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    Proste i pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Proste, smaczne, pyszne...:)
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    ciekawe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pycha
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    ooo super!
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    nie jadłam takich jeszcze
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !