Sposób przygotowania

Gruszki i jabłka pokrój na ćwiartki, wrzuć do wrzątku i blanszuj przez 3 min. Wyjmij, przelej zimną wodą. Brzoskwinie przekrój na ćwiartki. Czereśnie wydryluj. Nadziej na przemian na patyczki. Posmaruj oliwą, posyp cukrem. Piecz 10 min. W temp. 180ºC. Sos: zmiksuj morele z karotką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    lubię takie
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    spoko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    świetne nie tylko dla dzieci
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale apetyczne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    szaszłyki na słodko super :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    wyglądają znakomicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    super wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    ciekawa propozycja:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !