Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Młode ziemniaczki 10 szt.
fasolka szparagowa 500 g
schab bez kości 2 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa

Ziemniaki dokładnie myjemy, gotujemy w mundurkach.
fasolkę gotujemy w lekko osolonej wodzie, gdy zmięknie rozpuszczamy na patelni masło z bułką tartą (ilość według uznania), następnie polewamy rozpuszczonym masłem z bułką naszą fasolkę, . Kotlety tradycyjnie w panierce i na patelnię:) My mieliśmy dziś właśnie taki obiad, był pyszny:)Niestety na zdjęcie już za późno, gdyż wszystko zjedzone:( Smacznego:))

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak