Sposób przygotowania

Łopatkę wołową dwukrotnie mielimy. Dodajemy chrzan, chili oraz jajko i dokładnie mieszamy. Jeszcze doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem świeżo mielonym i gotowe. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    fajna nazwa:P
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    tatar zawsze mile widziany:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    świetna nazwa
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    oj Pacpaw wymyślasz,wymyślasz:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    a woda, nie słyszałeś jak Pani Gessler mówiła, że woda to podstawa w dobrym tatarze,by nie był jak cegła.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie słyszałem, ale już trochę informacji na ten temat wygooglowałem ;o) Ogólnie za p. Gessler nie przepadam ale tatar z wodą wypróbuje :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Same pyszności.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    I bez wody na pewno jest smaczny.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    uwielbiam tatar
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    O wodzie nie słyszałam, ale na dobre mięcho wołowe poluję od jakiegoś czasu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    dłuuuugo już tatar nie goscił na moim stole... a nazwa rzeczywiście swietna
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Fajna nazwa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !