Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy, myjemy, osuszamy. Obcinamy ogonki i wydrążamy miąższ- tak by powstały miseczki.
Z wierzchu posypujemy je Kucharkiem i pieprzem- od dołu smarujemy oliwą.
Cebulkę kroimy drobno i razem z pokrojonymi ogonkami i miąższem podsmażamy na maśle. Przyprawiamy.
Makaron przygotowujemy według przepisu- dodajemy do smażonych warzyw- mieszamy.
Na koniec wsypujemy posiekany szczypiorek i starty ser- mieszamy.
Farsz nakładamy do pieczarkowych miseczek- grillujemy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Ciekawie wygląda,warto spróbować.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    oryginalnie wygląda :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    na pewno takie zrobię:-) ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    andżelika1

    jak tu odmówić sobie przyjemności pójścia z koszykiem do lasu - idżmy na grzyby!
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    jakie fajne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    smaczne i proste danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !