Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy, myjemy i osuszamy. Odcinamy trzonki w ten sposób by zostały jedynie kapelusze.
Posypujemy z wierzchu kapelusze Kucharkiem, a od spodu smarujemy oliwą.
Ser rozgniatamy widelcem na gładką masę razem ze szczypiorkiem- nakładamy masę na kapelusze.
Grillujemy aż kapelusze będą rumiane i miękkie.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    coś dla mnie>>>uwielbiam fetę
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olivka

    spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajny pomysł na grillowanie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    świetnie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !